Omdat ik in 2021 aan de slag ga met een opleiding systemisch werken geef ik voorlopig geen Reiki cursussen. Wil jij wel binnenkort een cursus volgen? Dan adviseer ik je de Reiki cursussen van Tineke van Laar in Druten.

Reiki 1 cursus

Deze kleinschalige Reiki 1 cursus voor drie cursisten bestaat uit 4 dagdelen van resp 4,3,4,3 uur:  zaterdag ochtend 10.00-14.00 uur, zaterdag avond 17.30-20.30 uur, zondag ochtend 10.00-14.00 uur en één terugkomdag 3 maanden later van 3 uur.

In deze cursus leer je wat Reiki is, waar Reiki vandaan komt en wat je er wel en niet mee kunt. Na het volgen van deze cursus kun je jezelf en anderen Reiki geven, ben je meer aanwezig in je eigen lichaam en zul je merken dat je stappen hebt gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt vier persoonlijke inwijdingen met ruimte voor je eigen vraagstukken, daarnaast word je begeleid in de omgang met energie voor jezelf en anderen. Je leert de handposities van een behandeling in lig en ook hoe je een stoelbehandeling geeft.

Je sluit de cursus af met een certificaat.

Ik zie vaak dat Reiki 1 binnen één dag wordt gegeven. Ik vraag me dan af hoe je alle informatie, verwerking en oefening in zo een korte tijd kunt proppen. Reiki heeft tijd nodig om zich in je te integreren, zo jammer als je dat proces in je eentje moet doen.

De kosten voor deze uitgebreide cursus met  persoonlijke begeleiding voor drie cursisten zijn 350 euro p.p. excl BTW, kleine tussendoortjes, koffie en thee zijn inbegrepen.

Reiki 2 cursus

De Reiki-2 cursus is een verdieping van Reiki 1. Waar Reiki 1 zich vooral op het fysieke richt, ga jij met Reiki 2 meer mentaal en spiritueel aan de slag.

Je leert hoe je reiki energie naar anderen kunt sturen (indien gevraagd!) En je op zielsniveau met iemand kunt verbinden. Je ontvangt symbolen waarmee je je behandeling gerichter kunt maken. En natuurlijk helpt de Reiki 2 je om verder te komen op jouw pad.

Deze cursus bestaat uit 2 delen van 4 uur.

Eerst herhalen wij kort de handposities. In elk deel ontvang je een persoonlijke inwijding, word je behandeld, behandel je zelf en is er ruimte om vragen te stellen. Na de cursus ga je nog drie weken aan de slag met een oefenopdracht. Je sluit de cursus af met een certificaat.

Ik geef deze cursus voor 3 deelnemers in een grote, goed geventileerde ruimte.

De kosten voor Reiki 2 inclusief tussendoortjes en koffie en thee zijn 350 euro excl.BTW.

Inschrijven kun je hier, als er drie deelnemers aangemeld zijn zullen wij samen een datum voor de cursus prikken.