Reiki 1 Cursus

In oktober 2019 geef ik  een Reiki 1 cursus bij “Mens”, de data zullen volgen. Mocht je interesse hebben dan kun je dit alvast kenbaar maken zodat ik bij het vaststellen van de datum rekening met jouw agenda kan houden.

Deze cursus geef ik in een weekeinde en hij bestaat uit 4 dagdelen van telkens 3 uur: vrijdag avond, zaterdag ochtend, zaterdag avond en zondag ochtend. Tijdens elk onderdeel ontvang je een inwijding, daarnaast oefenen wij de omgang met energie voor jezelf en anderen, krijg je achtergrondinformatie over Reiki en is er ruimte voor vragen.

Circa 3 maanden na de cursus is er een terugkom-dag, ook deze is in de kosten inbegrepen.

Na het volgen van deze cursus kun je jezelf en anderen niet-therapeutisch Reiki geven en zul je merken dat je stappen hebt gemaakt in je persoonlijk groeiproces.

De kosten voor deze cursus zijn 175 euro, kleine tussendoortjes, koffie en thee zijn inbegrepen.

Reiki 2 cursus

Op 14-06-2019 en 16-06-2019 geef ik een Reiki 2 cursus bij “mens”.

De tijdens zijn op vrijdag van 18.30 uur tot ca 22.00 uur, en op zondag van 10.00-13.00 uur en van 18.30-21.30 uur.

De Reiki-2 cursus is een verdieping van Reiki 1. Waar reiki 1 zich vooral op het fysieke richt, ga jij met reiki 2 meer mentaal aan de slag. Je leert hoe je reiki energie naar anderen kunt sturen (indien gevraagd!) en je ontvangt symbolen waarmee je je behandeling gerichter kunt maken.

Deze cursus bestaat uit 3 delen van 3 uur. In elk deel ontvang je weer een inwijding, wordt je behandeld, behandel je zelf en is er ruimte om vragen te stellen.

De kosten voor Reiki 2 zijn 250 euro.

 

Inschrijven kun je hier

Ik wil mij aanmelden