De praktijk is gesloten en er worden op dit moment geen cursussen aangeboden.

Reiki 1 cursus

Deze kleinschalige cursus voor maximaal drie cursisten bestaat uit 4 dagdelen van resp 3,4,3,4 uur: vrijdag avond 18.00- 21.00 uur, zaterdag ochtend 10.00-14.00 uur, zaterdag avond 17.30-20.30 uur en zondag ochtend 10.00-14.00 uur.

In deze cursus leer je wat Reiki is, waar Reiki vandaan komt en wat je er wel en niet mee kunt. Jij ontvangt behandelingen en je gaat behandelen. Na het volgen van deze cursus kun je jezelf en anderen Reiki geven, ben je meer aanwezig in je eigen lichaam en zul je merken dat je stappen hebt gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt vier persoonlijke inwijdingen met ruimte voor je eigen vraagstukken, daarnaast word je begeleid in de omgang met energie voor jezelf en anderen. Je leert de handposities van een behandeling in lig en ook hoe je een stoelbehandeling geeft.

Je sluit de cursus af met een certificaat.

Ik zie vaak dat Reiki 1 binnen één dag wordt gegeven. Ik vraag me dan af hoe je alle informatie, verwerking en oefening in zo een korte tijd kunt proppen. Reiki heeft tijd nodig om zich in je te integreren, zo jammer als je dat proces in je eentje moet doen.

De kosten voor deze uitgebreide cursus met persoonlijke begeleiding voor maximaal drie cursisten zijn 1050 euro excl BTW. Begeleidend boek, kleine tussendoortjes, koffie en thee zijn inbegrepen.

 

Reiki 2 cursus

De Reiki-2 cursus is een verdieping van Reiki 1. Waar Reiki 1 zich vooral op het fysieke richt, ga jij met Reiki 2 meer mentaal en spiritueel aan de slag.

Je leert hoe je reiki energie naar anderen kunt sturen (indien gevraagd!) en hoe je je op zielsniveau met iemand kunt verbinden. Je ontvangt symbolen waarmee je je behandeling gerichter kunt maken. En natuurlijk helpt de Reiki 2 je om verder te komen op jouw pad.

Deze cursus bestaat uit 2 delen van 4 uur., Van 9.30-14.00 op zaterdag en zondag.

Eerst herhalen wij kort de handposities. In elk deel ontvang je een persoonlijke inwijding, word je behandeld, behandel je zelf en is er ruimte om vragen te stellen. Na de cursus ga je nog drie weken aan de slag met een oefenopdracht. Je sluit de cursus af met een certificaat.

Ik geef deze cursus voor een groep van 2 of 3 deelnemers.

De kosten voor de Reiki 2 cursus voor de groep inclusief tussendoortjes en koffie en thee zijn samen 1050 euro excl.BTW.

 

Wil jij een Reiki 1 of Reiki 2 cursus voor 2 of 3 deelnemers boeken? Stuur mij dan een mail:

info@praktijk-impulzz.nl