Energetische therapie in Nijmegen

Energetische therapie in deze praktijk is een combinatiebehandeling van Reiki, Bach bloesem therapie, chakrabehandelingen en technieken ter lichaamsbewustwording. Als de vermindering van vermoeidheid één van jouw doelstellingen is dan kijk ik met je mee hoe jouw energieverdeling over de dag en week is, doe jij de juiste dingen met de goede maat op het goede moment?

Ondanks dat deze behandelingen sommige mensen vaag in de oren zullen klinken zul jij mij niet door de kamer zien zweven. Naast kennis van de niet-wetenschappelijke behandelingen heeft mijn wetenschappelijke opleiding mij als therapeut gevormd en houd ik het nuchter.

Ook kinderen zijn van harte welkom in deze praktijk. Als jouw kind vaker over buikklachten of hoofdpijn klaagt of over een druk gevoel in het hoofd, kan de combinatiebehandeling van Reiki en bachbloesemremedies verlichting geven zodat jouw kind zich weer bezig kan houden met de dingen die belangrijk voor hem of haar zijn. Het fijne hierbij is dat jouw kind niet hoeft te praten over wat hem bezig houdt, er wordt tijdens de behandeling niets van het kind verwacht. Uiteraard is het belangrijk om eerst met de huisarts uit te sluiten dat jouw kind medische behandeling nodig heeft.

Ook concrete angsten zoals angst voor water, honden of insecten kunnen verminderen.

Een energetische behandeling duurt ca 60 minuten.