Ik ben Beate Schellekens. Mensen boeien en raken mij.

In 2005 ben ik als fysiotherapeut in Nijmegen afgestudeerd en in 2009 heb ik mijn studie “professional master manuele therapie” aan de Hogeschool in Utrecht succesvol afgerond.

Vanuit een lokaal behandelend fysiotherapeut heb ik mij in der loop der jaren steeds verder ontwikkeld naar een breed kijkende therapeut. Deels door scholing en deels door ervaringen op verschillende werkplekken ben ik erachter gekomen dat een lichamelijke klacht meer is dan de zere plek waar deze gevoeld wordt. Naar aanleiding van de studie manuele therapie zie en behandel ik al langer de verschillende fysieke delen van een klacht. Door jarenlange ervaring in de behandeling van chronische pijnklachten en artrose kan ik de mentale componenten van een klacht in kaart brengen en bijsturen. Reiki 1,2 en 3 en de opleidingen systemisch werken en de leerweg van de ziel hebben mij geleerd de energetische kant van een fysieke klacht te interpreteren en te behandelen.
Mijn ervaring is dat de holistische behandeling van een fysieke klacht betere en aanhoudender resultaten geeft dan behandeling op slechts één vlak. Ik vind het altijd weer mooi om mensen te kunnen helpen bij de vertaling van de signalen van hun lichaam.

Daarnaast houd ik mij als ervaringsdeskundige en studiebol bezig met hoogsensitiviteit.

In mijn praktijk krijg jij de ruimte om je processen op je eigen tempo te doorlopen, op een respectvolle, veilige en vertrouwelijke manier.

Wat kun jij van mij verwachten? Zorgvuldigheid, aandacht, nieuwsgierigheid, empathie, doeltreffendheid, duidelijkheid (en soms ook vaagheid), passie voor mijn vak.

Ik ben geregistreerde BIG therapeut en sta als fysiotherapeut en manueeltherapeut ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF.

AGB 04112703

BIG 79064316904