Reiki in Nijmegen

Heb je last van chronische (pijn) klachten? Hoofdpijn? Zwangerschapsgerelateerde klachten? Extreme vermoeidheid? Keuzestress? Onrust / piekeren? Stagnatie in een fysiek of mentaal groei-of herstelproces? Het gevoel weinig contact met het eigen lichaam te kunnen maken? Vertraagd herstel na doorgemaakte ziekte of een operatie?

Dan kunnen Reiki behandelingen helpen je klachten te verminderen.

Reiki is een energetische behandelmethode die is ontwikkeld door de japanse boeddhistische monnik Mikao Usui.
In het lichaam werkt reiki als een soort van katalysator, je lichaam neemt wat het nodig heeft en geeft de rest terug aan mij. Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam, het kan processen in gang zetten, versnellen of vertragen. Energetische blokkades kunnen opgeheven worden. Tijdens mijn reikibehandeling lig je op de behandeltafel en leg ik mijn handen op verschillende plaatsen van jouw lichaam om de energie door te geven.

Meestal voel je je na een reiki-behandeling ontspannen. Je kunt jouw lichaam beter voelen en merkt duidelijker wat je nodig hebt. Na de behandeling werkt de energie door in het lichaam waardoor je ook in de dagen na de behandeling veranderingen kunt merken.

Zo nodig maak ik tijdens een reiki-behandelingstraject gebruik van Bach bloesem remedies om jou in een proces te ondersteunen.

Deze klachten bij kinderen kunnen een reden voor reiki behandelingen zijn:

Hoofdpijn, buikpijn, druk in het hoofd, woede-uitbarstingen zonder dat het kind weet waarom, onrust, niet kunnen slapen.

En uiteraard kun jij een reiki-behandeling ook zonder doelstelling of medische redenen aanvragen, puur om tot rust te komen en op te laden.

Je hoeft je niet uit te kleden.

Een reikibehandeling duurt ca 60 minuten.

 

” Kun jij niet eens in gesprek gaan met onze mens? Hij luistert niet naar mij”, zegt de ziel tegen het lichaam.

“Ik ga ziek worden”, reageert het lichaam, “dan heeft onze mens de tijd om zich om jou, lieve ziel, te bekommeren!”

(onbekende auteur)