Bachbloesem therapie in Nijmegen

Bach bloesem druppels geven je energiestroom wat meer vaart, waardoor je gevoel ondanks hindernissen wat makkelijker verder kan stromen. De scherpe randjes van je onrust / angst / verdriet / gepieker verminderen en daardoor krijg je ruimte om met het achterliggende probleem aan de slag te gaan.

Elke plant staat voor een nuance in emotie en je kiest zelf intuïtief de bloesems uit waarvan ik je druppels ga maken. Vervolgens bespreken wij wat je hebt gekozen en of jij je in de thema’s herkent. Mocht in het gesprek blijken dat je baat kunt hebben bij een andere bloesem dan vul ik je remedie hiermee aan. Deze sterk verdunde druppels mogen door iedereen gebruikt worden, kinderen, volwassenen en zelfs dieren (denk aan angstige dieren bij vuurwerk) en er bestaan geen contra-indicaties of bijwerkingen. De druppels worden via de mond ingenomen en mogen met alle medicijnen gecombineerd worden.

Als wetenschappelijk onderlegde therapeut had ik in het begin moeite met deze behandeling omdat er geen enkel onderbouwd bewijs voor de werking is. Onder het motto “baat het niet dan schaadt het niet” ben ik deze methode gaan testen en kan er door de verbluffende resultaten nu niet meer omheen dat het werkt. Ik heb geen idee hoe precies, maar mijn scepsis heeft plaats gemaakt voor enthousiasme omdat het blijkbaar zo makkelijk en veilig kan zijn om stappen te maken in de persoonlijke groei.

Ik gebruik bach bloesem remedies vaak ter ondersteuning in een traject.

Het is echter ook mogelijk om alleen maar hiervoor langs te komen, ik reserveer hier 30 minuten voor.