Op 16 april 2023 organiseer ik een opstellingsdag voor (oud) patiënten/cliënten van Impulzz bij “Mens”, in hetzelfde gebouw als Impulzz. Tussen 13.00 uur en uiterlijk 18.00 uur gaan wij op zn minst 2 opstellingen doen, wie weet lukken zelfs 3. Ter plekke gaan wij bepalen welke vraag opgesteld gaat worden, is het niet jóuw vraag dan kun je sowieso als representant mee doen in de opstelling. Een representant is iemand die in een opstelling voor iets of iemand anders staat. Het is nooit toevallig waarom iemand voor een bepaalde “rol” gevraagd wordt, je hebt er ook altijd zelf iets aan, het raakt je eigen thema’s.

In een opstelling kan duidelijk worden wat de verhoudingen tussen mensen/gebeurtenissen/emoties zijn.

Vraag je je bijvoorbeeld af waarom je je op een bepaalde manier voelt? Of waarom je op een bepaalde manier reageert? Of waarom bepaalde dingen moeilijk voor je zijn? Of waarom je dingen overkomen die anderen schijnbaar niet overkomen? Of wat er nodig is om van een klacht af te komen?

Of weet je al waarom dingen zijn zoals ze zijn maar is het lastig voor je om dingen te veranderen?

In een opstelling kan duidelijk worden waarom dit zo is en vaak kun je in dezelfde opstellingen ook tot stappen komen om iets te veranderen.

Iedereen kan deelnemen in een opstelling, het enige wat je ervoor nodig hebt is de bereidheid om mee te voelen. Let wel: dat is iets anders dan dat je er góed in bent😉. Hoe vaker je in een opstelling hebt gestaan hoe natuurlijker dat gaat voelen.

Voor deze opstellingmiddag zijn geen kosten vastgelegd. Kijk op het einde wat het je waard was en wat je kunt missen en laat iets tussen de 1en 50 euro achter.

Er kunnen 6-10 mensen deelnemen en op volgorde van aanmelding schrijf ik je in.

Je kunt je via de app of via de mail aanmelden.