Reiki 1 cursus

Op 13-,14- en 15-04-2018 organiseer ik bij “Mens” samen met Tineke van Laar en Ariadne Nijsse een Reiki 1 klas. Hierbij worden deelnemers volgens de Reiki traditie ingewijd. Door zelf Reiki te leren maak je meer contact met je lichaam en kun je nieuwe stappen in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid zetten. De kosten zijn 175 euro voor het hele weekeinde en de maximale groepsgrootte is 6 personen. Voor meer informatie kun jij mij bellen of mailen

 

Informatieavond “(Hoog)gevoelige kinderen, ADHD, ASS”

Hoogsensitief? ADHD? ASS? wat zijn de kenmerken en mogelijke strategieën om met de dagelijkse uitdagingen om te gaan? Op 15-05-2018 organiseer ik samen met Janine Rietveld (gedrags- en autismespecialist) bij “Mens” een interactieve bijeenkomst omtrent bijzonder gevoelige kinderen. Voor ouders op zoek naar do’s en don’t s om het thuis weer gezelliger te hebben, school weer soepeler te laten verlopen en je kind op te laten bloeien. Om 19.30 uur starten wij, de kosten zijn 12,- euro p.p.. Inschrijven kan tot 10-05-2018 per mail naar info@praktijk-impulzz.nl. onder vermelding van het aantal personen waarmee je deel wilt nemen.

 

EnergyFlow Day

Op 26-05-2018 organiseer ik samen met Pascal Wiersma een EnergyFlow Day bij “Mens” om de voorjaarsvermoeidheid uit lichaam en geest te verdrijven! Meer informatie vind je op tab “EnergyFlow Day”