Informatieavond “(Hoog)gevoelige kinderen, ADHD, ASS”

Hoogsensitief? ADHD? ASS? wat zijn de kenmerken en mogelijke strategieën om met de dagelijkse uitdagingen om te gaan? Op 13-11-2018 organiseer ik samen met Janine Rietveld (gedrags- en autismespecialist) bij “Mens” een interactieve bijeenkomst omtrent bijzonder gevoelige kinderen. Voor ouders op zoek naar do’s en don’t s om het thuis weer gezelliger te hebben, school weer soepeler te laten verlopen en je kind op te laten bloeien. Om 19.30 uur starten wij, de kosten zijn 15,- euro p.p.. Inschrijven kan  per mail naar info@praktijk-impulzz.nl. onder vermelding van het aantal personen waarmee je deel wilt nemen.

 

Reiki cursussen

Ik organiseer regelmatig Reiki-cursussen, zowel Reiki 1 als ook Reiki 2. In het najaar zal ik een Reiki 2 weekeind plannen, meer informatie volgt.

 

Harp- meditatie

Samen met Anouk Platenkamp heb ik een Harp-chakra- meditatie ontwikkeld. 1,5 uur genieten van een heerlijke harpconcert gecombineerd met bijpassende chakra-meditatie. Wist je dat de toonsoorten tijdens therapeutisch harpspel dezelfde thema´s hebben als je chakra´s? Meer informatie over de volgende meditatie volgt.

 

(hoog)sensitiviteits (HSP) wandeling

Samen met andere (hoog)gevoelige mensen al wandelend in contact komen. Heb je ook zin om mensen te ontmoeten met wie je meteen over belangrijke dingen kunt praten en verder filosoferen? Ik organiseer wandelingen waar mensen gratis aan deel kunnen nemen om met elkaar in contact te komen. Het doel is uiteindelijk het vormen van een zelfstandige groep die zonder mij naar behoefde verder wandelt of contact houdt. Let op: dit is niet bedoeld als therapie-groep of lotgenoten contact. Ook niet als informatiebijeenkomst over hoogsensitiviteit. De bedoeling is om op een makkelijke manier contact te maken met mensen die informatie op dezelfde manier verwerken als jij. Interesse? Meld je dan aan via info@praktijk-impulzz.nl

 

Thema- dagen

Na de energy-flow-day met een sporttraining, do-in-les en harp-chakra meditatie zullen er nog meer thema dagen volgen. Hou de website in de gaten!